Här hittar du stationerys (mailmallar).
Alla har musik som följer med.!

Alla stationerys på den här sidan är zippade i eml-format och används i Outlook Express 5,5 eller högre. För att använda dig av eml-filer bör du känna till vissa saker och information om detta hittar du här.

Grafiken till dessa mailmallar har jag gjort. Bildernas upphovsmän/kvinnor är oftast okända för mig. Upptäcker du att jag använt mig av bilder som jag ej har rätt till - skriv ett mail och tala om det för mig så tar jag genast bort dem ifrån min sida.  

Här finns två kategorier utav maillmallar att välja på
Animerade stationerys och icke animerade stationerys.

Nu är det bara till att välja var du vill börja titta :)
Sidorna med de animerade mailmallarna kan vara tungladdade så ha tålamod. 

 

               

 

Söker du efter en mailmall till ett speciellt tillfälle så hittar du kanske något i de avdelningar som jag sorterat efter tema. 

 

 

På temasidorna är det blandad kompott - både animerade mailmallar och icke animerade sådana. Tänk på att de animerade mailmallarna ofta är tunga i storlek. Om mottagaren har bredbandsuppkoppling så spelar det ingen roll men kopplar de upp  via modem blir de kanske inte lika glada åt tunga mailhälsningar. Storlek på mailmallen står angivet under varje förhandstitt.

De här temaavdelningarna är nya på sidan och alla har inte fått något innehåll än men det kommer efter hand som årstider och helger dyker upp i vår almanacka. 

 

* * * * * 

Vill du lära dig att själv göra stationerys rekommenderar jag följande lektionslista: 

 

Vill du lära dig att animera rekommenderar jag dig att bli medlem här: